ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Μετά  από προσπάθεια  που  διήρκεσε  περισσότερο  από  12 μήνες, το  αίτημα  πολλών  Φωτοβολταϊκών  Παραγωγών, έγινε πραγματικότητα. Το Δοιηκητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε., κατέληξε  σε  ένα  Ασφαλιστήριο  το  οποίο   πληροί όλες τις  απαιτήσεις  μας.

Το ασφαλιστήριο αυτό είναι  Μοναδικό.

 • Kαλύπτει όλες τις απαιτήσεις μας, έχει χαμηλές απαλλαγές και είναι από τα φθηνότερα της αγοράς.
 • H εταιρεία που το παρέχει  είναι από τις μεγαλύτερες του χώρου.
 • O μεσίτης  που  αναλαμβάνει για  λογαριασμό  μας  τη διαπραγμάτευση  της  ζημιάς  είναι  εξαιρετικός,

Αλλά γιατί θα είμαστε όλοι μαζί.

Η  Διαπραγματευτική  δυνατότητα  που  μας   δίνεται   αν  συγκεντρωθούν ασφαλιστήρια  συμβόλαια  500+  σταθμών  είναι τεράστια. Εάν καταφέραμε το υπάρχον ασφαλιστήριο με την υπόσχεση ότι θα  ασφαλιστούν 500 σταθμοί, φανταστείτε την επόμενη χρονιά πόσο καλύτερους όρους θα επιτύχουμε.

Απαραίτητη  προϋπόθεση για την συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι  ο κάτοχος του σταθμού να είναι εγγεγραμμένος στο Σύλλογό μας.

Άν έχετε ασφαλιστήριο, μπορείτε να το ακυρώσετε και να κάνετε αίτηση για  αυτό  το Ασφαλιστήριο της Ε.Π.Η.Ε.

Αν δεν θέλετε να ακυρώσετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας, στείλτε την αίτηση συμπληρωμένη για να υπαχθείτε στο πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης, όταν το  δικό σας ασφαλιστήριο λήξει.

Το κόστος του συμβολαίου ανέρχεται σε 1,7 της χιλίοις. Παράδειγμα : Εξοπλισμός 140.000 ευρώ και απώλεια κερδών 60.000 ευρώ = 200.000 ευρώ Χ 0,17% = 340 ευρώ το χρόνο.

Η Ομάδα εργασίας τελείωσε το Έργο της .

Η Επιτυχία του Κοινού αυτού Εγχειρήματος εξαρτάται από την συμμετοχή όλων μας.

Παρακαλώ ανοίξτε τα παρακάτω αρχεία :

 1. Η αίτηση ασφάλισης που συμπληρώνετε προκειμένου να υπαχθείτε στο πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης.
 2. Πληροφορίες σχετικά με την συμπλήρωση της αίτησης.
 3. Σημαντικότερα πλεονεκτήματα – διαφορές, συγκριτικά με τα ασφαλιστήρια συμβόλαια της αγοράς, καθώς και προϋποθέσεις ισχύος του ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Σημαντικότερα πλεονεκτήματα Πληροφορίες Αίτησης Aίτηση ασφάλισης

Παρατηρήσεις :

 1. Μπορείτε να συμπληρώνετε την αίτηση ασφάλισης ακόμα και αν έχετε ασφαλιστήριο συμβόλαιο σε ισχύ.
 2. Η αίτηση ασφάλισης είναι δεσμευτική για να κλειδώσετε το πρόγραμμα. Το ασφαλιστήριο μπορεί να ακυρωθεί, εάν δεν πληρώσετε το κόστος του συμβολαίου όταν αυτό εκδοθεί.
 3. Σε περίπτωση που η πληρωμή του συμβολαίου που έχετε ήδη είναι συνδεδεμένη με πάγια εντολή στην τράπεζα, παρακαλούμε ακυρώστε την, προκειμένου να μην ανανεωθεί αυτόματα το ασφαλιστήριο συμβόλαιο που ήδη έχετε σε ισχύ.
 4. Η τράπεζα η οποία σας έχει δανειοδοτήσει, είναι υποχρεωμένη να δεχτεί το ασφαλιστήριο που θα της προσκομίσετε. Εάν οποιοδήποτε υποκατάστημα αρνηθεί το ασφαλιστήριο, επικοινωνήστε άμεσα με τον σύλλογο σας.
 5. Ορισμένοι παραγωγοί επιχείρησαν να ζητήσουν το συγκεκριμένο ασφαλιστήριο από τον ασφαλιστή τους. Στην περίπτωση αυτή, δεν θα υπαχθείτε στο πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης. Συνεπώς : α) δεν θα προσμετρηθεί το ασφαλιστήριο σας στο πρόγραμμα, μειώνοντας την διαπραγματευτική μας δύναμη να το βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο β) δεν θα επωφεληθείτε από τις αλλαγές που ενδεχομένως να επιτύχουμε στο μέλλον γ) στην περίπτωση τυχόν ζημιάς την διαχείριση της θα την αναλάβετε ο ίδιος.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να καλέσετε καθημερινά, από τις 9:00 έως τις 21:00, στο 6939513778

ή να αποστείλετε email στο omadikiasfalisi.ephe@yahoo.com